30 Passejades pel Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l’Obac

24,04

(Precios sin impuestos)
ISBN: 9788412077841

La principal motivació d’escriure aquest llibre no és una altra que la de donar a conèixer un recull de 30 itineraris de les 99 sortides fetes al llarg d’aquests darrers 9 anys amb les Passejades pel Parc del Centre Excursionista de Terrassa.

A cada sortida hem ajudat a descobrir racons del Parc poc transitats i que fossin atractius tot combinant la bellesa paisatgística amb l’explicació d’una llegenda o conte.

Les 30 caminades descrites en aquest llibre, estan distribuïdes al voltant del Parc, triant-les de tal manera que siguin variades i recullin bona part del territori de Sant Llorenç del Munt i l’Obac. Al llarg del llibre es passeja pels voltants de Les Pedritxes, la Torre de l’Àngel, La Barata, L’Alzina del Sal·lari, els Xipresos, el coll d’Estenalles, Mura, Rocafort, el Pont de Vilomara, Rellinars, Vacarisses, Castellar del Vallès i Sant Llorenç Savall. Al llarg dels recorreguts també trobareu, fonts, barraques de vinya, balmes obrades, coves, avencs, ermites i masies.

Els itineraris són tots circulars, transitant fora de les rutes habituals. Són caminades per camins històrics, totes molt fàcils, de recorregut curt, entre 5 i 10 km, de poc desnivell, matinals i a l’abast de tothom, pels més petits i també pels més grans. Tot i que no per això són menys atractives.

Les rutes es descriuen amb molt detall i s’indiquen les distàncies i les coordenades UTM dels punts on els camins es bifurquen o on hi ha algun element significatiu que calgui visitar.

30 excursions per gaudir amb amics i família amb fotografies dels punts més destacats i amb un mapa del recorregut de cada itinerari i petites pinzellades d’història o d’informació complementària d’interès pel caminant.

Valoraciones

No hay valoraciones aún.

Sé el primero en valorar “30 Passejades pel Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l’Obac”

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Ir al contenido