Batecs de llum

19,18

(Precios sin impuestos)
ISBN: 9788412304121

«Què passa amb l’ànima dels nadons avortats?», «Per què sento desolació des d’aleshores?», «Com sanar?», «Jo no sento res, és això un problema?»

«Em pensava que era una cosa sense conseqüències. No sé si em podré perdonar mai »,« estar aquí, però, quan se’n va anar, es va emportar una part de nosaltres »,« Han passat 20 anys i encara em fa mal »,« Als joves ens diuen que és fàcil, que abortemos, però ningú ens ajuda a curar després »,« La pitjor decisió de la meva vida, a l’avortar tinc un buit que res l’omple, sento una culpa terrible. Vaig creure que oblidar-ho i no pensar-hi serviria d’alguna cosa, però res »

Homes i dones que han viscut un avortament o la partida primerenca d’un nadó es donen compte, tard o d’hora, que les seves vides han canviat completament des de llavors.
Davant d’un passat que ja no està a les mans, la qüestió ara és què fer? Com curar el viscut?

A través de les comprensions espirituals i de les meditacions, l’autora guiarà a tots els implicats perquè assoleixin de nou l’equilibri, la pau i l’ordre amb el que ha passat, en sintonia amb la vida, de tal manera que, tant les ànimes en aquest costat de l’
vel com les que van creuar a l’altre costat, ara puguin seguir, alliberades, amb els seus respectius destins.

Valoraciones

No hay valoraciones aún.

Sé el primero en valorar “Batecs de llum”

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Ir al contenido