El Centenari del Terrassa FC (1906-2006)

19,23

(Precios sin impuestos)
ISBN: 9788494950261

El llibre El Centenari del Terrassa Futbol Club analitza la trajectòria de l’entitat des del seu naixement, el 1906, fins l’any del centenari. De forma contextualitzada amb els fenòmens socials, polítics, econòmics i culturals de cada època, es relata l’evolució des dels orígens (el Young’s Club, brollat el 1906) i s’expliquen els documents que van permetre descobrir i establir la data de naixement en l’any 1906.

Les diverses denominacions del Terrassa Futbol Club al llarg de la història, els títols i els trofeus conquerits (que situen els egarencs com a clars líders comarcals), els partits més rellevants i les seccions de l’entitat solquen un contingut farcit d’emocions i anècdotes, il·lustratives sobre els sentiments acumulats en cent anys d’activitat.

L’obra inclou les estadístiques amb tots els partits documentats dels primers cent anys de la història del club, el balanç de victòries i gols (molt positiu), els partits internacionals disputats, els màxims golejadors i les xifres de gols més fecundes en un partit o el llistat de presidents, directius, entrenadors i jugadors, entre d’altres. Aquestes dades confirmen la transcendència del Terrassa Futbol Club per a la ciutat, amb la qual la simbiosi és màgica.

Valoraciones

No hay valoraciones aún.

Sé el primero en valorar “El Centenari del Terrassa FC (1906-2006)”

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Ir al contenido