El mestre pintor de Santa Maria d’Ègara

16,30

(Precios sin impuestos)
ISBN: 9788412286533

El mestre pintor de Santa Maria d’Ègara a més de ser un relat històric vol reconstruir, amb detall, la difícil tasca que tenien els pintors al segle XII.
La trama transita per llocs i fets històrics tot i que incorpora personatges ficticis que ajuden a explicar la creació de l’obra emblemàtica d’aquesta església. Donat que no se’n coneix l’autoria, l’autor s’ha permès donar vida, nom i veu a l’artista que podria haver-la pintat.

Aquesta obra incorpora els clarobscurs de la vida dels canonges. A partir de la seva lectura podrem conèixer la nova església de Santa Maria edificada sobre les restes de l’antiga catedral de la Seu d’Ègara així com el retorn de l’activitat religiosa i econòmica de la mà dels canonges de Sant Ruf al nou monestir.

També acompanyarem al mestre Arnau i al jove Guillem que veuran realitzat el seu somni; pintar al fresc una gran obra; La mort per decapitació del bisbe de Canterbury, Thomas Becket.

En Guillem descobreix el primer amor al costat de l’Almodis. Diverses intrigues, dins i fora del monestir acompanyaran al jove mestre pintor al llarg d’aquest relat que ens mostrar com era la vida a Terrassa al segle XII.

Valoraciones

No hay valoraciones aún.

Sé el primero en valorar “El mestre pintor de Santa Maria d’Ègara”

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Ir al contenido